Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kažnjeni i igrači

Teška kazna za Nenada Bjelicu: Neće ga biti ni u velikom derbiju!

Trener Dinama Nenad Bjelica suspendiran je mjesec dana zbog incidenta na utakmici 22. kola HT Prve lige Osijek – Dinamo, odlučio je disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strateg Modrih Nenad Bjelica, koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek – Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 2000 kuna, stoji na službenoj stranici HT Prve HNL.

Zbog te odluke Bjelica će propustiti pet utakmica. Neće voditi domaće utakmice protiv Intera, Rijeke i Istre 1961 te gostujuće protiv Hajduka i Varaždina. Na klupu Dinama trebao bi se vratiti protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Bjelica se ispričao nakon incidenta u Osijeku, ali to više nije moglo utjecati na činjenicu hoće li dobiti kaznu ili ne.

gol expired Bjelica se ispričao zbog ponašanja u Osijeku: "Nisam se ponio gospodski" divider

Također, sva trojica isključenih igrača zbog dvije opomene u 22. kolu, Stanko Jurić (Hajduk), Petar Stojanović i Emir Dilaver (Dinamo), kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Jurić i Stojanović moraju platiti po 3000 kuna, a Dilaver (recidiv) iznos od 4000 kuna.

Emir Dilaver kažnjen je dodatnom novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna zbog objavljenih neprimjerenih izjava o suđenju utakmice Osijek – Dinamo, a po prijavi Povjerenika za natjecanje.

Na istoj utakmici u 62. minuti evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini (10 baklji, jedan strob i jedna rasprskavajuća raketa) te neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 38. minuti, zbog čega je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna, a GNK Dinamo iznosom od 12.000 kuna.

gol expired Zašto Bjelica divlja? Što se događa iza kulisa i je li ovo priprema za odlazak? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider