Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrde englezi

Ten Hag želi petoricu nogometaša u Unitedu: Na popisu četiri veznjaka i napadač

Frankie de Jong, Kalvin Phillips, Declan Rice, N'Golo Kante i Darwin Nunez su na popisu želja Manchester Uniteda tvrde britanski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi trener Manchester Uniteda Eric ten Hag poručio je čelnicima kluba da želi angažirati petoricu nogometaša, a to su Frankie de Jong, Kalvin Phillips, Declan Rice, N'Golo Kante i Darwin Nunez, tvrde britanski mediji.

Britanski mediji ističu kako United ne odustaje od De Jonga koji je već surađivao s Ten Hagom u Ajaxu. No, nizozemski nogometaš ne želi napustiti katalonski klub, a Barcelona za nizozemskog nogometaša traži čak 60 milijuna eura.

Želi Phillipsa i Ricea pod svaku cijenu

Nizozemski stručnjak pod svaku cijenu želi Phillipsa, koji je član Leedsa, kao i Ricea iz West Hama. No, londonski klub za Ricea traži odštetu od čak 180 milijuna eura.

Ten Hag planira dovesti i Kantea, no problem je što je francuski reprezentativac sklon ozljedama koje su ga izbacile iz prve momčadi Chelseaja ove sezone. Benficin napadač Darwin Nunez spominje se kao peto pojačanje Uniteda u ljetnom prijelaznom roku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider