Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio kaznu

Ten Hag potvrdio glasine: "Da, Ronaldo je odbio ući u igru"

Cristiano Ronaldo neće konkurirati za utakmicu Premier lige između Manchester Uniteda i Chelseaja.

Erik Ten Hag i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Erik Ten Hag, menadžer Manchester Uniteda potvrdio je za medije da je Cristiano Ronaldo odbio ući u igru kao zamjena u dvoboju engleske Premier lige protiv Tottenhama (2:0) na Old Traffordu.

Ten Hag je dodao kako Ronaldo zbog toga ne trenira s prvom momčadi te ne konkurira za nastup u subotnjem dvoboju protiv Chelseaja.

"Da, Ronaldo je odbio ući u igru kao zamjena protiv Tottenhama", rekao je.

Ovo nije prvi put ove sezone da je portugalski nogometaš napustio utakmicu engleskog kluba prije kraja, isto je učinio i na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen.

"Ja sam menadžer i odgovoran sam za kulturu ponašanja ovdje te moram postaviti standarde i vrijednosti kao i kontrolirati ih. Vrijeme će pokazati koliko dugo će izbivati iz momčadi, ali i na početku sezone sam rekao ukoliko se slična situacija ponovi kako će biti posljedica. Nogomet je momčadski sport i morate ispuniti određene standarde", zaključio je Ten Hag.

Ronalo poslao poruku navijačima

Za kraj dodajmo da se Ronalo jučer oglasio porukom na svom Instagram profilu u kojoj se osvrnuo na izbacivanje iz prve momčadi Crvenih vragova:

"Počeo sam kao vrlo mlad igrač, stariji i najiskusniji igrači uvijek su mi bili primjer. I ja sam se uvijek trudio biti primjer mladim igračima u momčadima za koje sam igrao

Nažalost, to nije uvijek moguće, ponekad nas vruća glava nadvlada. Trenutačno osjećam da moram nastaviti s napornim radom u Carringtonu, moram podržati igrače i biti spreman za svaku priliku koja mi se pruži.

Odustajanje pred pritiskom nije opcija, nikad nije bila. Ovo je Manchester United, zajedno moramo ustrajati. Uskoro ćemo ponovno biti zajedno", zaključio je Ronaldo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider