Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener Hajduka na odlasku

Što će Tudor donijeti u Juventus? Talijanski novinar o razlozima Pirlova poziva

Poziv talijanske legende bivši hrvatski reprezentativac će vjerojatno prihvatiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor na pragu je odlaska u Juventus, sada je već puno izvjesnije da će otići u Torino i biti pomoćni trener Andrei Pirlu nego ostati u Splitu kao glavni trener Hajduka.

Pirlov poziv stigao je nenadano, ali svakako ne i bez rezona. Tudor je veliko igračko ime, ostavio je duboki trag u Juventusu gdje je proveo gotovo cijelo desetljeće karijere.

U Italiji nitko nije iznenađen što ga je Pirlo pozvao u svoj stručni stožer, što je u razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio Romeo Agresti, novinar talijanskog izdanja portala Goal.com i pratitelj zbivanja u Juventusu.

"Ako je Pirlu potrebna osba za defenzivnu fazu, onda je Tudor idealan profil. Profil koji svakako može pomoći u usavršavanju mehanizama i obrambene igre", istaknuo je Agresti.

Pirlo i Tudor nikad nisu bili suigrači, ali su se nebrojeno puta susreli kao suparnici u Serie A.

"Sigurno da je Pirlo jako dobro upoznao Tudora kao protivnika te da je oduvijek cijenio njegove kvalitete. Ostavio je Tudor jako dobar dojam kao igrač, svi ga cijene, a aktualni predsjednik Andrea Angelli izrazito respektira to što je Tudor i navijač Juventusa", zaključio je Agresti.

Vijest da Andrea Pirlo u svom stručnom stožeru želi Igora Tudora prostrujala je hrvatskim medijskim eterom ovog...

Posted by GOL.hr on Monday, 17 August 2020
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider