Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je sad ovo?

Talijanski novinar ispalio: Juventus zainteresiran za otpisanog igrača Hajduka

Pomalo nevjerojatna vijest vezana za Marca Fossatija stiže iz Italije.

Marco Fossati (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

U petak navečer prolomila se vijest na mreži X, nekadašnjem Twitteru, koja je mnoge ostavila otvorenih usta. Neke od šoka, druge od smijeha.

Naime, jedan od talijanskih novinara, koji se voli predstavljati kao stručnjak za transfere, Nicolo Schira ispalio je u moru glasina o nogometnom tržištu sljedeće:

''Juventus je zainteresiran za slobodnog igrača Marca Fossatija. Razgovori su u tijeku'', napisao je Schiro spomenuvši NewGen. što bi trebala značiti momčad do 23 godine odnosno druga momčad Stare dame.

Fossati (30) je nekadašnji nogometaš Hajduka koji se od Poljuda oprostio ove sezone jer mu je istekao ugovor, a novi mu nije ponuđen. Bio je zahvalan igrač u određenim periodu za splitski klub, ali nije pokazao dovoljnu razinu za standardnog prvotimca kluba koji se bori za titulu.

No ako je vjerovati Schiri, Juventusu je zanimljiv zbog svoga slobodnog statusa. Koliko u toj glasini ima istine, procijenite sami, tko zna, možda Fossati zaigra u velikom Juventusu.

Dodajmo i da je Schiro prije dva mjeseca imao i veliki intervju s Fossatijem u kojem je nogometaš istaknuo kako bi se želio vratiti u Serie B, gdje je igrao veći dio karijere.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider