Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi gol u Ligi prvaka

Brozović majstorskim potezom osvojio talijanske medije: Za čelnike Intera imaju samo jednu poruku

Marcelo Brozović zabio je vodeći pogodak na susretu Lige prvaka između Intera i Šerifa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera slomili su otpor moldavskog Šerifa tek u drugom poluvremenu utakmice 4. kola Lige prvaka, a sve je krenulo pogotkom hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića u 54. minuti susreta.

Prvo je varkom poslao dva igrača u prazno, a onda je neobranjivo zakucao loptu u donji lijevi kut za svoj prvi pogodak u Ligi prvaka u dresu talijanske momčadi. Sjajnom predstavom Brozović je zaradio mjesto u momčadi kola Lige prvaka, ali i brojne pohvale talijanskih medija.

Sjajan pogodak Marcela Brozovića možete vidjeti OVDJE.

Tako je ugledni talijanski list La Gazetta dello Sport poslao poruku čelnicima Intera da ne gube vrijeme i što prije produže ugovor s Brozovićem, dok Tuttosport tvrdi da je hrvatski veznjak nezamjenjiva karika u momčadi Intera.

gol expired Dalić pozvao dva nova igrača za ključne utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo divider

U istom tonu nastavlja i Corriere della Serra koji piše da je Brozović uvijek u utakmici, a da je ovoga puta tome pridao i snajperski precizan pogodak. Zbog toga su svi talijanski sportski mediji nagradili s visokom ocjenom od 7 do 7.5.

Podsjetimo hrvatskom veznjaku na kraju ove sezone istječe ugovor s Interom, a čini se da su pregovori zapeli zbog visine plaće. Ne dogovore li se do kraja godine, Brozović bi već od prvog dana nove godine mogao pregovarati s drugim klubovima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider