Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VIDEO zgrozio Italiju

Pogledajte u kakvom stanju su bijesni Azzurri ostavili svlačionicu poslije debakla protiv Makedonije

Italija je prije nekoliko dana ispala iz dodatnih kvalifikacija za SP u Kataru, a njezini igrači iskalili su se na svojoj svlačionici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanska reprezentacija prije nekoliko dana šokantnim porazom od Sjeverne Makedonije (1:0) ispala je iz dodatnih kvalifikacija za Mundijal u kataru, a ceh za neuspjeh "platila" je svlačionica domaćina Palerma, koji je ugostio taj susret.

Aktualni europski prvaci razočarali su prije svega sebe, a zatim vlastite navijače i neutralne, no čak ni to ne opravdava ovakvo ponašanje. Na društvenim mrežama objavljen je video stanja svlačionice Azzurra poslije utakmice i ne ide im na čast.

Očevici u šoku

"U ovakvom stanju su talijanski reprezentativci ostavili svlačionicu u Palermu. Prvi put su je ostavili ovako uneređenu. U šoku sam, ne znam što bih rekao", objavio je na svojem kanalu jedan navijač Palerma.

Sjeverna Makedonija bila je inferiorna cijelu utakmicu po pitanju posjeda lopte i stvorenih prilika za gol, a za kaznu ih je šokirao čudesan gol Aleksandra Trajkovskog za 1:0. Kako je do kraja utakmice bilo još vrlo malo vremena, domaćini nisu uspjeli izjednačiti i doživjeli su novi šok u kvalifikacijama za svjetsku smotru.

Za razočaranje je platila svlačionica sadašnjeg talijanskog trećeligaša Palerma, a nered su morali pospremiti radnici na stadionu Renzo Barbera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider