Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže visoku odštetu

Još jedan Hrvat odlazi s Otoka: Želi ga novopečeni prvoligaš?

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car privlači interes klubova iz Francuske i Italije.

Duje Ćaleta-Car (Foto: Afp)

Nakon Mislava Oršića, posljednji Hrvat u redovima Southamptona je na pragu odlaska iz kluba. Duje Ćaleta-Car, nakon francuske i engleske, odlazi u još jednu Ligu petice - Serie A.

Prije samo godinu dana povremeni hrvatski reprezentativac je stigao iz Marseillea u englesku Premier ligu. Sveci su ga kupili za 8 milijuna eura, ali nije se uspio do kraja izboriti za mjesto u prvoj momčadi.

Bila je to sezona u kojoj je puno toga pošlo po krivom, na kraju su ispali i u rang niže, zbog čega će biti puno promjena u kadru. Tako talijanski Tuttomercato tvrdi da je Genoa, novopečeni talijanski prvoligaš, zainteresirana za Ćaletu-Cara za kojeg će morati isplatiti odštetu u visini od 10 miljiuna eura.

No oni nisu jedini koji žele dovesti hrvatskog braniča, prije nekoliko dana u francuskim se medijima provukla priča o interesu Lyona, koji bi tako mogao dovesti još jednog Hrvata u obranu.

Ranije je stigao bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a sada bi mu se mogao pridružiti i Ćaleta-Car. Bit će ovo zanimljivo ljeto za hrvatske nogometaše, neki su već promijenili sredinu, ali sigurno neće stati na tome...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider