Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Prati ga više klubova

Talijani se otimaju za Hajdukova dragulja: Biuk na izlaznim vratima?

Nekolicina talijanskih klubova prati nogometaša Hajduka Stipu Biuka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukova blagajna je odlaskom Marina Ljubičića dobila dobru financijsku injekciju, na račun je sjelo gotovo 3 milijuna eura, a prema informacijama iz susjedstva uskoro bi mogla sletjeti nova ponuda, i to za Stipu Biuku.

Prošlog tjedna pisalo se o interesu francuskog Bordeauxa koji je za 19-godišnjeg hajdukovca, navodno, ponudio 700 tisuća eura za posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa za dodatnih 4,5 milijuna eura na ljeto.

No čelnici Hajduka samo su odmahnuli rukom na tu ponudu, svog dragulja ne žele tek tako pustiti, čeka se bolja ponuda, a iz Italije stižu signali kako postoji veliki interes za Biuka.

Emiliano Martinez Emiliano Martinez prati Hajduk na Instagramu, postoji opravdani razlog za to divider

Prati ga nekolicina klubova, a čini se da je Atalanta prva u redu za 19-godišnjeg nogometaša, tvrdi talijanski novinar Niccolo Ceccarini. Osim Atalante, spomenuo je da Biuka prati i Fiorentina.

Ranije se spominjao i interes još jednog talijanskog kluba, Sampdorije, a gdje će Biuk naposljetku preseliti, tek ćemo saznati. Prijelazni rok je tek počeo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider