Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Izdvaja se njegov talent"

Talijanima "drhte ruke" zbog Mislava Oršića, a jednu utakmicu posebno pamte

Večeras od 18:45 igra se utakmica 2. kola Lige prvaka Milan - Dinamo na San Siru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nogometašima Dinama teško je gostovanje na San Siru u sklopu 2. kola Lige prvaka protiv Milana. Imat će dinamovci snažnu podršku, čak nekoliko tisuća navijača stiže u talijansku prijestolnicu mode i kulture, zbog čega su svi na nogama.

Senzacionalno je odjeknula pobjeda nad Chelseajem u talijanskim medijima, koji su se posebno raspisali o junaku zagrebačkog sastava, Mislavu Oršiću.

"Dinamo je opasna momčad, koja se dobro brani i napada, u kojoj se izdvaja talent Mislava Oršića, ali ne samo zbog pogotka Chelseaju.", započinje talijanski portal Tuttomercato pa dodaje:

gol expired Talijani u strahu zbog BBB-a: Širi se poseban e-mail poslan navijačima Milana divider

"Radi se o igraču bizarne nogometne karijere", piše talijanski portal koji je u nekoliko rečenica ispričao njegov nogometni put.

Sjajnim igrama u dresu zaprešićkog Intera, Oršić je zaradio transfer u talijansku Speziju, ali u drugom razredu talijanskog nogometa, Serie B, skupio je samo devet nastupa.

Nosio je kasnije dres Rijeke, Celja, Jeonnam Dragonsa, proveo je par mjeseci u Kini, pa i Koreji, a onda je 2018., posve neočekivao, stigao u Dinamo koji ga je preporodio.

Prisjetili su se Talijani njegovog hat-tricka Atalanti na otvaranju Lige prvaka u Maksimiru, a sada će zaigrati protiv Milana na San Siru. Nadaju se Talijani da ovog puta neće pružiti tako sjajno izdanje, kao prije tri godine. 

Tablica Liga prvaka

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider