Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
upute milanistima

Talijani u strahu zbog BBB-a: Širi se poseban e-mail poslan navijačima Milana

Oko četiri tisuće navijača Dinama stiže u Milano na Ligu prvaka.

Nogometaši Dinama večeras od 18:45 igraju važnu utakmicu u sklopu Lige prvaka. Modri gostuju kod Milana na San Siru.

Hrvatski prvak imat će i veliku podršku svojih navijača. Oko četiri tisuće navijača Dinama stiže na kultni milanski stadion.

Dolazak navijača Dinama predviđa se tijekom dana, a većina ih stiže iz Hrvatske na razne načine. Očekuje se da bi svi zajedno mogli u velikom korteu krenuti prema stadionu, a talijanske vlasti su na posebnom oprezu.

Talijani su u strahu

Kako pišu talijanski mediji, vlasti u Milanu označile su ovaj dvoboj visoko rizičnim, brojne policijske snage danas su u pripravnosti, svi žele spriječiti eventualne nerede i sukob lokalnih i gostujućih navijača.

gol expired Navijači Bayerna pobunili se oko kaosa zbog smrti kraljice: Poruka koja je oduševila Europu divider

Talijanski mediji otkrivaju kako su talijanske vlasti naredile Milanu da svim navijačima koji su kupili ulaznice u blizini Bad Blue Boysa pošalje e-mail upozorenja kako bi se na vrijeme mogli preseliti sa sektora koji se nalaze pored navijača iz Zagreba.

U e-mailu su posebno istaknuta mjesta na koja će doći Bad Blue Boysi, pa se moli navijače Milana da se udalje od njih i zbog toga će pojedini sektori biti zatvoreni.

Mediji u Italiji ističu povijest navijača Dinama. Pišu o sukobu s navijačima Atalante koji se dogodio 2019., baš u Milanu za vrijeme Lige prvaka, a Boysi su na San Siru gostovali i davne 2000. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider