Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima smisla

Talijani najavili pravu senzaciju: Mandžukić ide u Barcelonu?

Bliži se kraj prijelaznog roka, a još uvijek nije poznato gdje Mandžukić nastavlja karijeru.

Mandžukić protiv Barcelona (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ušli smo u posljednjih deset dana prijelaznog roka u Italiji i Španjolskoj. U fokusu tamošnjih medija su najviše aktualni vladari Serie A i La Lige, Juventus i Barcelona koji spremaju možda i nekoliko međusobnih transfera.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici sastao se u Barceloni s čelnicima katalonskog kluba, a torinski sportski dnevnik Tuttosport, inače jako blizak Staroj dami, piše o mogućim razmjenama u koje su uključeni i hrvatski nogometaši.

Juventus je oko bacio na Ivana Rakitića oko kojeg se očito neće stišati sapunica do zadnjeg dana prijelaznog roka. Ponudili su Barci Emrea Cana koji je očito postao gubitnik velike gužve u veznom redu Maurizija Sarrija. Navodno je čak i do jučer otpisani Khedira ispred njega, a tu su još Bentancur, Rabiot, Ramsey, Pjanić…

S druge strane, Barceloni je, a to se pisalo i prije nekoliko tjedana, zanimljiv Mario Mandžukić. Poznato je da traže jeftinijeg i iskusnijeg napadača koji će zamijeniti Luisa Suareza, a sada bi se sve moglo požuriti zbog silnih ozljeda koje su poharale Baricn napad (Messi, Suarez, Dembele).

Barca bi, prema onom što piše Tuttosport, u Torino poslala lijevog beka koji zasad nije u planu Valverdea, 19-godišnjeg Juana Mirandu uz vjerojatno još određenu svotu novca. Poznato mje Juventus traži oko 15 milijuna eura za 33-godišnjeg Mandžukića.

Nakon Bayerna, Atletica i Juventusa odlazak u Barcelonu bi Mandži bio velike priznanje pri kraju jedne fenomenalne karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider