Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako ovo odbiti?

Barcelona poslala Brozoviću spektakularnu ponudu: Bogovska godišnja plaća, ugovor na pet godina

Marcelo Brozović ušao je u posljednjih pet mjeseci ugovora s Interom, nije tajna da ga želi Barcelona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović dobio je spektakularnu ponudu Barcelone za potpis ugovora, javlja talijanska La Repubblica.

Brozović ima ugovor s Interom do 30. lipnja i zasad se nije uspio dogovoriti oko produljenja suradnje. Njegova trenutna godišnja plaća iznosi tri i pol milijuna eura, Inter mu u novom ugovoru nudi pet, a on i njegovi zastupnici tražili su šest, čemu Nerazzurri prvotno nisu htjeli udovoljiti.

U međuvremenu je Inter povećao ponudu, ali pojavila se Barca s ponudom od čak osam milijuna eura po sezoni. Katalonci nude Brozoviću ugovor na pet godina odnosno sveukupno 40 milijuna eura.

Pred Brozovićem je velika odluka - ostati u Interu i postati apsolutna legenda kluba ili prihvatiti poziv s Camp Noua koji bi mu donio više novca.

Izvršni direktor Intera Giuseppe Marrotta nedavno je izrazio uvjerenje da će Brozović ostati te da će dogovor uskoro biti postignut, ali pitanje je koliko je to bilo smirivanje napetosti među navijačima, a koliko on stvarno vjeruje u to.

Brozovića u svoje redove žele dovesti i Manchester United i Tottenham, ali čini se da pole-position drži Barcelona čiji je trener, legendarni Xavi, označio 29-godišnjaka iz Velike Gorice kao jedan od prioriteta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider