Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pikanterije

Tako je zborio Hodgson Carlosu: Znaš, Roberto, nikad nećeš uspjeti kao lijevi bek

Roy Hodgson i slavni Brazilac svojedobno su dijelili svlačionici u milanskom Interu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč tome što je Roy Hodgson u međuvremenu već odstupio s mjesta izbornika engleske reprezentacije, tamošnji se mediji još uvijek vrhunski zabavljaju s pikanterijama iz njegove trenerske karijere.

U želji da ga nakon poraza od Islanda u osmini finala Eura prikažu kao potpuni promašaj od stratega, sada su izvukli i jedan citat Brazilca Roberta Carlosa, koji je sredinom devedesetih bio Hodgsonov igrač u milanskome Interu.

Dvojac za tih dana nije živio u nekoj velikoj ljubavi, a Carlos je puno godina kasnije medijima prepričao kako mu je Englez jednoga dana prišao i rekao kako nikada od njega neće biti lijevog beka.

"Odgovorio sam mu na to kako se ne razumije u nogomet", priznao je Carlos, kojeg je prečesto natezanje s Hodgsonom oko toga gdje će igrati u momčadi naposljetku stajalo odlaska iz kluba.

Zanimljivo, ispalo je da mu je Engelez pritom napravio golemu uslugu jer je Brazilac, vjerujemo da se sjećate, prodan u madridski Real, u klub u kojemu je narednih jedanaest godina ostvario veliku karijeru.

Carlos je s Realom između ostalog osvojio četiri naslova državnog prvaka i čak tri Lige prvaka, a nije mu loše išlo ni u reprezentaciji s kojom je 2002. godine osvojio naslov prvaka svijeta.

Hodgson je, pak, od od rastanka s Carlosom do danas, osvojio jedino naslov državnoga prvaka s danskim Kopenhagenom. Pardon, i jedan danski superkup s istim klubom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider