Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znalačka oklada

Tajlanđaninu Dinamo donio lijep dobitak: Pogledajte kako je pozdravio Modre!

Dinamovu pobjedu proslavili su i neki ljubitelji nogometa na Dalekom istoku…

Tajlanđanin navija za Dinamo (Screenshot)

Dinamova pobjeda nad Viktorijom iz Plzena u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige razveselila je mnoge u Hrvatskoj, ali i širom svijeta. I to ne samo Hrvate u dijaspori, slavili su i neki stranci u egzotičnim zemljama.

Dvoboj visokog rizika: Ukleti velikan, jaki srpski lobi, mladi Hrvat i ljubav s Hajdukom Momčad Benfice (Foto: AFP) Momčad Benfice (Foto: AFP) Haris Seferović (Foto: AFP) +1 Filip Krovinović (Foto: AFP)

Damir Tabaković s Media Servisa objavio je na Facebooku video Tajlanđanina koji oduševljeno slavi pobjedu Dinama. Zove se Bo i očito je strastveni ljubitelj nogometa. Kladeći se na Dinamo, zaradio je tisuću bahti, što je oko 210 kuna.

Iz europske perspektive ne čini se puno, no to je četvrtina prosječne plaće u Tajlandu, pa ne čudi što je Bo „proključao“ od sreće. U priloženom videozapisu pogledajte kako je proslavio dobitak i pozdravio Modre.

Dinamo na ždrijebu Europske lige izvukao Benficu, prva utakmica na Maksimiru! Dinamo - Benfica (Foto: GOL.hr) Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP)

VIDEO: Damir Tabaković Media Servis

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider