Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
red, rad i disciplina

Švicarci su u sedmom nebu, izbornik tvrdi: ''Uspjeli smo to krvlju, znojem i suzama, a ne srećom''

Švicarska je poslala snažnu poruku ostalima pobijedivši Italiju sa stilom u osmini finala Eura, rekao je u subotu izbornik Murat Yakin.

Remo Freuler (Foto: Afp)

Švicarska je poslala snažnu poruku ostalima pobijedivši Italiju sa stilom u osmini finala Eura, rekao je u subotu izbornik Murat Yakin, nadajući se da će nastaviti pisati povijest u nastavku turnira.

"Večeras smo poslali snažnu poruku, načinom na koji smo igrali, pokazali smo da možemo dominirati i napadati", rekao je na konferenciji za novinare.

"Pobijedili smo, ali sa stilom, dominirali smo u svim dijelovima igre, zabili smo u pravo vrijeme i to nam je omogućilo da kontroliramo utakmicu. Ove večeri važno je uživati ​​u valu entuzijazma koji smo stvorili", upozorio je Murat Yakin. “Uspjeli smo to krvlju, znojem i suzama, a ne srećom.”

Je li Švicarska sada jedan od favorita?

"Mi smo dobra momčad, ali moramo ostati na zemlji", odgovorio je švicarski izbornik.

U četvrtfinalu će se Švicarci susresti s Engleskom ili Slovačkom.

Njemačka - Danska Njemačka dominantnom izvedbom u drugom poluvremenu porazila Dansku i osigurala mjesto u četvrtfinalu divider

Sergej Jakirović Španjolski stoper na korak od potpisa za Dinamo: Napušta La Ligu i dolazi besplatno na Maksimir divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider