Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to traje i traje

Fotografija nogometaša Walesa opet izaziva čuđenje diljem Europe

Reprezentacija Walesa još je jednom iznenadila s postavom za zajedničku fotografiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale i društvo bili su hit reprezentacija Europskog prvenstva. Wales je izborio polufinale u kojem je izgubio od kasnijeg prvaka Portugala. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo baš im i ne ide sve po planu. Nakon početne pobjede protiv Moldavije uslijedila su dva remija, protiv Austrije u gostima i veliki domaći kiks protiv Gruzije.

Uoči te utakmice Velšani su odradili još jednu u nizu bizarnih fotografiranja uoči utakmice. U gornjem redu stajala su samo trojica nogometaša, dok ih je ostalih osmero čučalo. Nakon remija s Gruzijom, koji bi ih mogao skupo koštati u jakoj konkurenciji Irske, Austrije i Srbije, novinari su upitali Balea o fotografiranju. Na pitanje jesu li samo loši u tome, on je odgovorio:

''Da, vjerojatno se radi o tome.''

No radi se očito o nekoj internoj šali velških reprezentativaca koji su u Austriji stajali s četvoricom igrača, a protiv Moldavije s petoricom. Očito ih je u gornjem redu sve manje pa bi sljedećeg mjeseca u derbiju s vodećom Srbijom uz vratara mogao stajati tek jedan igrač.

Ukoliko to naprave i kiksaju protiv Srbije njihova bi interna šala mogla loše sjesti navijačima iako se radi o tradiciji staroj godinama.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider