Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan korak

Sve spremno za slavlje: City ispisao novu stranicu povijesti, a protiv ManUtd-a krunidba sezone

Vodeći Manchester City u subotu je u gostima kod Evertona slavio s 3-1, te je napravio još jedan korak ka naslovu prvaka.

Slavlje Manchester Cityja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Strijelci za Manchester City bili su Leroy Sané (4), Gabriel Jesus (12) i Raheem Sterling (37), a utješni pogodak za domaćine zabio je Yannick Bolasie (63). Hrvatski veznjak Nikola Vlašić ostao je na klupi za pričuve Evertona.

City je tom pobjedom postao tek treća momčad u povijesti Premierlige koja je pobijedila sve premierligaške momčadi u jednoj sezoni. Prije njih to je još uspjelo Chelseaju (2005/06.) i Manchester Unitedu (2010./11.).

Manchester City će u idućem kolu dočekati Manchester United na Etihadu te u slučaju pobjede i službeno osigurati naslov prvaka Engleske.

U 32. kolu Premierlige Manchester United i Liverpool upisali su pobjede, te su zadržali drugo, odnosno treće mjesto na ljestvici.

Nogometaši Liverpoola svladali su kao gosti Crystal Palace s 2-1, dok je Manchester United je na Old Traffordu dobio Swansea s 2-0, a strijelci su bili Romelu Lukaku (5) i Alexis Sánchez (20).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider