Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSJEČANI SU DOČEKALI

Sve je spremno za otvaranje osječke Opus Arene, klub poslao posebne upute za posjetitelje

Večerašnjim susretom Osijeka i Slaven Belupa počet će se igrati službene utakmice na najnovijem i najmodernijem hrvatskom stadionu.

Teren Opus Arene (Foto: Davor Javorović/Pixsell)

Danas u 21 sat, treću utakmicu prvog ovosezonskog kola SuperSport hrvatske nogometne lige odigrat će Osijek i Slaven Belupo. I to po prvi put ne na Gradskom vrtu nego na novoj Opus Areni.

Otvaranje novog stadiona dovelo je do prave euforije u gradu, nikad većeg broja prodanih godišnjih ulaznica, a moguće je da do samog susreta budu prodane i sve pojedinačne. Sve u svemu, na stadionu će biti broj kakav je donedavno na susretu Osijeka i gostiju iz Koprivnice bio teško zamisliv.

Očekuje nas prekrasna atmosfera

Upravo zbog cijele nove situacije, iz kluba su poslali posebne upute za sve koji dolaze na stadion. Ono najvažnije tiče se parkinga, koji ovim putem nije dostupan nikome bez već unaprijed dodijeljene propusnice.

Navijačima je preporučen dolazak gradskim prijevozom, koji je za sve članove kluba danas besplatan od 19 sati do 1 sat iza ponoći. 

Osijek će također danas otvoriti fan shop, koji se nalazi u sklopu stadiona, a otvaranje je predviđeno za 17 sati, kad će biti upriličen i poseban program za najmlađe navijače.

Sve što nedostaje navijačima Osijeka je pobjeda, kojom bi na željen način uplovili u novu sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider