Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simpatična situacija

Modrić prije Messija: Dijete nazvali po kapetanu Vatrenih pa dobili packu iz vrtića

Par iz Španjolske dijete je nazvao po kapetanu Vatrenih, Luki Modriću.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski kapetan Luka Modrić uživa velik ugled u Španjolskoj, a to otkriva i simpatična priča o bračnom paru Rodriguez koji dolazi iz Malage.

Njihov zajednički život je, kako kažu, oduvijek bio skladan i pun razumijevanja, ali kada su trebali odabrati ime drugom djetetu, nisu se mogli dogovoriti hoće li biti Leo ili Luka.

Kao što možete pretpostaviti, otac Carlos navijač je madridskog Reala, a majka pak navija za Barcelonu. Ona je htjela sina nazvati po Messiju, ali Carlos u razgovoru za španjolski list El Pais otkriva da je imao as u rukavu.

Luka Modrić Modrić začepio usta kritičarima: "Madrid ima svog nogometnog Federera, ugovor mora biti produžen" divider

Budući da je supruga odabrala ime za prvo dijete, njihovu kćer, sada je došao red na Carlosa i nije bilo dileme - sin će se zvati Luka. Koliko mališan obožava svoje ime, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, najbolje otkriva situacija iz vrtića:

"Odaziva se samo ako ga zovemo Luka Modrić. Ako ga zovemo pravim imenom, Luka Rodriguez, ne želi nam odgovarati", otkrili su Carlosu iz vrtića.

Zanimljivo, kći nije krenula ni očevim ni majčinim stopama, već je odabrala svoj klub. Ne navija za Real ni Barcelonu, već za Atletico Madrid.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX