Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mierez dvostruki strijelac

Krizi Osijeka nema kraja: Bez pobjede su od siječnja, spašavali bod protiv Lokomotive doma

Osijek i Lokomotiva remizirali su 2:2 u sklopu 29. kola SuperSport HNL-a.

Ramon Mierez (Foto: Vlado Kos/Cropix)

U susretu 29. kola Supersport HNL-a Osijek i Lokomotiva su odigrali 2:2.

Bila je to odlična utakmica u kojoj je domaćin poveo, Lokomotiva okrenula rezultat, da bi Osijek u završnici izjednačio na 2:2. Domaćin je promašio i kazneni udarac.

Ivan Perišić i Harry Kane Nevjerojatan poraz Tottenhama: Poveli nakon asistencije Perišića pa izgubili golom u 95. minuti! divider

Osijek je rano poveo. Adrian Barišić je u devetoj minuti proigrao Domagoja Bukvića na desnoj strani, uslijedila je povratna lopta za Naila Omerovića koji je idealno ubacio u sredinu, gdje je skočio Ramon Mierez i glavom pogodio gornji lijevi kut nemoćnog Nikole Čavline.

Lokomotiva je mogla izjednačiti u 13. minuti. Kombinirali su Luka Stojković i Mateo Marić koji je asistirao Ibrahimu Aliyuu, ali je nigerijski napadač promašio gol. No u 22. minuti je Aliyu sjajno pogodio škaricama za 1:1.

Arijan Ademi Ademi debitirao u Kini: Trener mu odabrao poziciju na kojoj ga nismo još gledali divider

Branimir Cipetić je ubacio s lijevog krila, Aliyu je primirio loptu prsima, a potom "škaricama" pogodio za 1:1.

Osijek je u 31. minuti mogao do nove prednosti, međutim Josip Špoljarić nije realizirao kazneni udarac kojeg je skrivio Stojković. Špoljarić je pucao, no "pročitao" ga je Čavlina i sjajnom intervencijom sačuvao mrežu.

U 80. minuti gosti su okrenuli rezultat. Cipetić je ubacio na drugu stativu, Tuci je glavom spustio loptu u kaznenom prostoru za Kulenovića koji je iz blizine pogodio za 2:1.

Andrej Kramarić VIDEO Kramarić majstorskim golom zapaprio Bayernu, Sosin Stuttgart u 97. minuti došao do boda! divider

No samo pet minuta kasnije Osijek je izjednačio. Fiolić je dugačkom loptom tražio Miereza, ispred domaćeg napadača do lopte je došao Čavlina, međutim gostujući vratar je napravio veliku pogrešku nespretno odbivši loptu što je Mierez iskoristio pogodivši glavom za 2:2.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider