Niko Kovač preuzeo je rizik igrajući na remi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola, jer je time omogućio Kloppu da u drugoj utakmici može odigrati neodlučeno s postignutim golom, a znamo koliko su Redsi opasni u gostima protiv momčadi koje se moraju otvoriti.

Međutim, Klopp nije bio sretan s Bayernovim trenerom nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Moglo se vidjeti kako Klopp i Kovač žestoko raspravljaju po završetku susreta.

Engleski mediji su naveli kako je je menadžer Liverpoola bio nezadovoljan Kovačevom taktikom trošenja vremena i Neuerovim otezanjem pri isteku 90 minuta. No treneri su nakon utakmice otkrili da je pravi razlog sukoba rukovanje - Kovač je prvo otišao pozdraviti igrače, dok ga je Klopp čekao da se pozdrave.

Liverpool propustio realizirati izgledne šanse, Bayern izvukao dobar rezultat

"Htio sam se odmah rukovati s Nikom, ali je on prvo otišao pozdraviti svoje igrače. Kad se vratio, rekao sam mu da sam ga čekao. Ispričao mi se da je htio prije razgovarati s Riberyjem koji je postao otac. Ali peti put, pa to više i nije tako uzbudljivo'', našalio se Klopp.

''Bio je to nesporazum. Stajao sam tamo kao vol ispred planine", dodao je Nijemac.

"Ostvarili smo naš cilj, izvukli smo neriješeno i sada trebamo zaključiti posao u Münchenu", rekao je Kovač u jednoj od prvih izjava nakon utakmice.