Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Detalji iz svlačionice Reala

Suigrač "cinkao" Modrića: Otkrio Lukin jedini porok, što najviše mrzi i kako ponekad zovu njega, Carvajala i Nacha

Thibaut Courtois otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o hrvatskom kapetanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida trenutačno uživaju u atmosferi koja se stvorila oko njih poslije pobjede proteklog vikenda protiv Celte (5:2) u La Ligi na povratku na legendarni Santiago Bernabeu. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Karim Benzema, ali mnoge pohvale otišle su na račun hrvatskog kapetana Luke Modrića.

Neuništivi veznjak Kraljevskog kluba nedavno je proslavio rođendan, a svoju prvu utakmicu kao 36-godišnjak odigrao je kao da ima 26. Bilo ga je po cijelom terenu, a navijači su bili oduševljeni. Kad je u 79. minuti izašao s terena, dobio je ovacije madridske publike i dokazao kako je navijačima jedan od omiljenih igrača iz svlačionice Real Madrida.

gol expired Modrić opet oduševio: Ovim potezom izbacio je pola obrane, Camavinga će mu zauvijek biti zahvalan divider

A iz nje je, zahvaljujući belgijskom golmanu Thibautu Courtoisu, pobjeglo nekoliko detalja o navikama nogometaša Real Madrida, između ostalih i hrvatskog veznjaka.

"Tko je najbolje tehnički potkovan. Eden Hazard, Toni Kroos i mogu reći - Luka Modrić. Zašto? Pa recimo da mu je telefon jedini porok. Non-stop je na telefonu kad je u svlačionici", započeo je Courtois pa otkrio što hrvatski kapetan najviše mrzi.

gol expired Real u nastavku okrenuo Celtu: Hat-trick Benzeme na Modrićevom povratku, debitant zabio poslije samo šest minuta divider

"Uh, Luka mrzi izgubiti mini-utakmice na treninzima. Modrić, Nacho i Carvajal su najgori u tim slučajevima. Poslije svake takve utakmice pobjednici se uvijek fotografiraju, a spomenuti trojac zovemo "kiseli trojac“ jer imaju kisele izraze lica cijeli dan", podvukao je belgijski čuvar mreže.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider