Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NE SMIRUJU SE STRASTI

Suđenje u Koprivnici došlo i do politike, splitski gradonačelnik otvoreno ga nazvao pljačkom

Nažalost, nakon još jedne utakmice prvog ranga hrvatskog nogometa najviše se govori o suđenju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovosezonska HNL pustolovina do sada je donijela puno dobrog nogometa, no isto tako tenzija i kontroverzi. Nažalost, vjerojatno najviše njih do sada viđeno je jučer u Koprivnici, tijekom i nakon susreta Slaven Belupa i Hajduka.

Splićani su u tom susretu prokockali prednost 0:2 te je susret završio 2:2, a oni su također završili s čovjekom manje na terenu. No, nije se nakon utakmice pričalo o herojskom povratku Slavena nego o suđenju.

Nezadovoljstvo s obje strane

Iz Hajduka su odmah nakon utakmice došle žestoke optužbe prema sucu Anti Čulini, no vidjeli smo neke prigovore i s druge strane, što bi dalo do znanja kako je nezadovoljstvo obostrano, kao što s obje strane postoje neke sporne situacije. Unatoč tome što su u prvom planu kazneni udarac za domaće te isključenje Sahitija.

No, iz Splita stižu i puno jače optužbe, a sad je sve došlo i do politike pa je nezadovoljstvo viđenim izrazio i zamjenik splitskog gradonačelnika, Bojan Ivošević.

Otvoreno je suđenje nazvao pljačkom

On je na svom službenom Facebook profilu podijelio pjesmu TBF-a "Pljačka", uz komentar:

"Odličan homage TBF-ovom hitu "Pljačka" iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo."

Poznato je kako je Hajduk u Splitu više od kluba pa ne čudi potreba gradskog dužnosnika da reagira. O načinu na koji je to napravio će mnogi ipak imati različita mišljenja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider