Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica

Izvršni odbor HNS-a promijenio odluku: Komisija kreće s radom već sljedeći tjedan

Komisija nogometnih sudaca, na čelu s Brunom Marićem, započinje s radom 15. travnja, a ne 1. lipnja

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novoformirana Komisija nogometnih sudaca HNL-a, na čelu s Brunom Marićem, započinje s radom 15. travnja, a ne na kraju aktualne sezone.

Iako je Izvršni odbor HNS-a prvotno najavio kako će novoformirana sudačka komisija započeti s radom 1. lipnja, danas se pojavila potpuno nova vijest: komisija započinje s radom već sljedeći tjedan. Bez ikakvog dodatnog objašnjenja.

Podsjetimo, prethodna komisija, na čelu s Antom Kulušićem, raspuštena je u veljači ove godine, nakon što su čelnici nekoliko hrvatskih prvoligaša izrazili javno nezadovoljstvo njihovim radom. Odnosno, lošim tretmanom od strane nekoliko sudaca.

Batinić odbio funkciju dopredsjednika

Niti mjesec dana kasnije, 10. ožujka, Izvršni odbor HNS-a je formirao novu Komisiju, na čije je čelo postavljen Bruno Marić. Za njegovog je pomoćnika odabran Damir Batinić, ali on već sljedeći dan podnosi ostavku. Kako bi javnosti pojasnio svoju odluku, Batinić objavljuje priopćenje u kojemu oštro kritizira rad Marića i HNS-a.

gol expired Novi sukobi u HNS-u, pala zvučna ostavka u pismu koje je podiglo buru: Ljutiti Šuker raskida s Mamićevom strujom!? divider

No, sapunica se nastavlja.

Naime, jučer se sastao Izvršni odbor HNS-a koji je odlučio kako će novoformirana Komisija započeti s radom već sljedeći tjedan.

Komisija će raditi u sljedećem sastavu: predsjednik Bruno Marić, dopredsjednik Vlado Svilokos i članovi Ivica Modrić, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml., Šime Vukić i Tomislav Petrović.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider