Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kasnije stiglo objašnjenje

Komična situacija na utakmici Reala: Pozvao u pomoć VAR, sudaca u sobi "nije bilo"

Nogometaši Real Madrida uvjerljivo su slavili na gostovanju kod Valladolida 4:1, ali na kraju će ostati upamćena situacija iz 14. minute.

Sudac Jesus Gil pokazuje na centar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Valladolid je u 12. minuti promašio kazneni udarac za vodstvo protiv Real Madrida, ali je dvije minute kasnije ugurao loptu u mrežu. Real se već spremao izvesti udarac s centra, ali je sudac Jesus Gil zaustavio igru kako bi provjerio regularnog pogodaka sa svojim kolegama u VAR sobi.

Kada se na monitoru pojavila slika iz VAR sobe, u njoj nije bilo nikoga! Krajnje neobična, pa čak i skandalozna situacija na prvu. Sudac Gil je donio odluku da je pogodak zabijen iz zaleđa, na asistenciju pomoćnika u drugoj VAR sobi.

Naime, prema pisanju Marce suci su bili u prostoriji, ali u drugoj. Kamera je u prijenosu pokazala drugu prostoriju s VAR-om koja je bila prazna, a kasnije je režija prijenosa kao "dokaz" pokazala pravu sobu u kojoj su stručnjaci za VAR ipak sjedili.

SITUACIJA S VAR-OM NA UTAKMICI VALLADOLID - REAL MADRID

Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Modrić zabio pogodak u pobjedi Reala na "ludom" gostovanju kod Valladolida divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider