Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
psovao Boga

Sudac Bel otkrio kako je žestoko psovao na Dinamo - Rijeka: Objasnio što se točno dogodilo

Nakon objave snimke nije dugo trebalo da dođe i pojašnjenje situacije od samog osječkog suca.

Dario Bel (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Ne prestaju se objavljivati snimke iz VAR soba širom Hrvatske, a isto tako ne prestaju stizati reakcije na sporna videa.

Danas je priča danas postala snimka s utakmice Dinamo – Rijeka. Glavni sudac Dario Bel žestoko je psovao Boga.

Nakon objave snimke nije dugo trebalo da dođe i pojašnjenje situacije. Osječki sudac je putem HNS-a poslao priopćenje.

Fran Brodić VIDEO Netko iz VAR sobe vikao: "Vidi ovog Brodića debelog" divider

"Nakon što sam donio odluku o prekršaju igrača Dinama, pomoćni sudac signalizirao mi je da se radi prekršaju igrača Rijeke. Nažalost, u tom trenutku sam već donio pogrešnu odluku koju prema protokolu ne mogu više promijeniti. Stoga sam žestoko reagirao prema samome sebi te se u komunikaciji čuju te neprimjerene riječi nakon postignutog gola Rijeke jer sam bio svjestan da je moja pogrešna procjena rezultirala pogotkom, te sam bio razočaran takvim propustom.

Razumijem da se radi o neprimjerenim riječima, zbog čega mi je žao te se ispričavam javnosti zbog loše poruke koju takav rječnik šalje. No, radi se o komunikaciji koja ne bi smjela biti javna i nadam se da šira javnost razumije da u visoko stresnim situacijama pobjegnu takve riječi.

Sudačku karijeru gradim na poštovanju koje imam prema svakom klubu i igraču, što vjerujem da mogu potvrditi i igrači i osoblje HNK Rijeka, kao i svakog drugog kluba. Stoga mi je žao ako je bilo tko doživio moje riječi drugačije jer sam ih uputio isključivo sebi zbog pogrešno dosuđenog prekršaja koji je rezultirao pogotkom. Drago mi je što pogreška nije imala rezultatske posljedice s obzirom na to da pogodak nije priznat zbog zaleđa'', napisao je Dario Bel.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider