Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
večeras se slavi

Sučić otkrio Bjeličin plan za utakmicu: ''Trener nas je na to upozorio''

Petar Sučić osvrnuo se na današnju predstavu Dinama protiv Salzburga.

Petar Sučić (Foto: Marko Lukunic/Cropix)

Nogometaši Dinama ostvarili su premijernu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka, u gostima su svladali austrijskog doprvaka Salzburg s 0:2 (0:0) u susretu trećeg kola.

Mrežu Austrijanaca načeo je Sandro Kulenović u 49. minuti, dok je Dinamo ključni korak prema slavlju napravio u 84. minuti. Tada je Bruno Petković zabio za 0:2.

Petar Sučić odigrao je još jednu odličnu utakmicu, a ovako je komentirao nastup Dinama nakon susreta.

''Sjajna večer, mislim da je rezultat realan. Bili smo bolji od prve do zadnje minute, odigrali smo pravu karakternu utakmicu, timski. Opet je bio dosta težak teren. Malo smo sporije ušli u utakmicu, ali čim smo osjetili protivnika bilo je lakše igrati. Dizali smo se i bili sve bolji i bolji, mislim da je pobjeda potpuno zaslužena'', kazao je Sučić, pa se osvrnuo na taktiku:

''Golovi su sjajni, iznošenje lopte, okretanje strane, to treniramo, to vježbamo. Upozorio nas je trener da imamo dosta prostora na drugoj stani i da to koristimo.''

Sučić staje na loptu i poručuje: ''HNL je prioritet''

Dinamo je ispred Bayerna nakon tri odigrana kola, kako vam to zvuči?

''Izgubili su jel'? Nisam mogao to ni zamisliti nakon prve utakmice. Igraš nogomet, natječeš se, imamo četiri boda i skupljat ćemo ih i dalje'', kazao je iznenađeni Sučić.

Slijedi Bratislava, ali i Osijek u HNL-u.

''Moramo ići utakmicu po utakmicu, HNL je prioritet. Osjetili smo to u Puli, moramo dobro odigrat protiv Osijeka. Nema vremena ni za dizanje, ni za tugu, utakmica je svaka tri dana. Večeras je slavlje, a već sutra kreće priprema za Osijek'', istaknuo je.

Kakav je utjecaj na momčad imao trener Bjelica od dolaska? Kako vam je raditi s njim?

''Zahtjevan je trener, traži 100 % svaki put i na treningu, kao i ostali treneri. Trebao nam je Bjelica da nam dokaže da vrijedimo, donio nam je nešto novo, to pokazuju i rezultati'', zaključio je.

Dinamo slavio u Salzburgu. Što kažete?

Ukupno glasova:

Sandro Kulenović i Stefan Ristovski Junak Dinamovog trijumfa: "Sve mi je u magli, samo se sjećam trenutka kad je lopta ušla u gol" divider

Slavlje igrača Dinama VIDEO Pogledajte kako su Kulenović i Petković srušili Salzburg divider

Slavlje igrača i navijača Dinama Čuda su moguća, Dinamo je ispred Bayerna: Modri imaju veliku šansu u Bratislavi divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX