Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcija na slavlje

Suarezov potez očajnika: Evo što je šapnuo bivšem suigraču koji je zabio Barci

Barcelona je ove nedjelje prokockala veliku priliku u utrci s Realom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što na Santiago Bernabeuu Real Madrid nije uspio pobijediti Atletico Madrid, Barceloni se pružila prilika da se pobjedom u Malagi bodovno izjednači s Kraljevskim klubom.

Međutim, umjesto tri boda, Katalonci su doživjeli pravi nokaut koji bi ih mogao skupo koštati u borbi za naslov prvaka - izgubili su 2:0 od silno nabrijanih domaćina.

Ključan je bio pogodak kojeg je u 32. minuti postigao Sandro Ramirez (u 90. je Jony potvrdio pobjedu s igračem više), napadač koji je punih sedam godina proveo baš u Barceloni.

Gubljenje energije na krive stvari

Kao talentirani 14-godišnjak stigao je 2009. s Kanarskih otoka. Proveo je zatim četiri godine u čuvenoj Barcinoj akademiji La Masiji da bi 2013. počeo igrati za B momčad. Pored paklene Barcine ofenzive na kapaljku je dobivao minutažu u prvoj momčadi, nije se uspio nametnuti i u ljeto 2016. je otpušten. Nije mu produžen ugovor pa je potpisao za Malagu.

Kad je ove nedjelje zabio Barci, razdragano je slavio taj pogodak što se nije svidjelo Luisu Suarezu.

Na poluvremenu, prilikom odlaska igrača s terena u svlačionicu, Urugvajac je prišao Španjolcu i nešto mu šapnuo. Dan kasnije španjolski mediji otkrili su i što.

"Ne zaboravi tko te hranio", pokušao je Suarez dekoncentirati Ramireza, ali mu ovaj nije ostao dužan.

"Ja se hranim u Malagi", odgovorio je.

Općenito su Suarez i društvo bili vrlo nervozni tijekom utakmice, dosta vremena su gubili na prepirku s igračima Malage i sucem što im se u konačnici obilo o glavu, gubitkom tri dragocjena boda u trci s Realom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider