Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekinut niz rojoblancosa

Griezmann šokirao Bernabeu i pomogao Barci: Real ima za čime žaliti!

U derbiju 31. kola španjolske Primere madridski dvoboj Reala i Atletica završio je bez pobjednika 1:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid imao je tri boda u džepu protiv gradskog rivala Atletica u sklopu 31. kola španjolske Primere, a onda su sjajna asistencija Corree i vrhunski potez Griezmanna sve poništili. Remijem gradskih rivala Barcelona je u prilici da se bodovno izjednači s Kraljevskim klubom.

Lider prvenstva nije uspio svladati ratnike Colo Simeonea, koji s Bernabea odlaze neporaženi zahvaljujući svom vrataru Janu Oblaku, Crnogorcu Saviću, koji je krajem prvog dijela čudesno obranio prazna vrata nakon udarca Ronalda, te Griezmannu, strijelacu pogotka za konačnih 1:1..

Real je poveo u 52. minuti pogotkom Pepea, no pet minuta prije kraja Antoine Griezmann je poravnao. Real je propustio priliku da se odvoji na vrhu, pa sada ima samo tri boda više od Barcelone, koja večeras gostuje kod Malage.

Real je ovim rezultatom prekinuo niz od tri uzastopne pobjede Atletica na Santiago Bernabeu kada je Primera u pitanju. Nijedan klub do pojave Simeoneove verzije Atletica nikada nije uspio slaviti tri puta uzastopno na travnjaku Kraljevskog kluba.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je ostao na klupi, dok Šime Vrsaljko nije na ovoj utakmici bio u zapisniku za Atletico.

Ranije je Espanyol kod kuće slavio protiv Espanyola golom Pabla Piattia u 56. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider