Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će "vruće"

Suarez promijenio ploču: Odgovorio na vruće pitanje, otkrio kakav doček očekuje na Anfieldu

Jedna od glavnih priča uzvrata polufinala Lige prvaka bit će povratak Luisa Suareza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona u utorak igra uzvrat polufinala Lige prvaka protiv desetkovanog Liverpoola. Na Anfield stiže s velikom prednošću od 3:0 iz prve utakmice.

Međutim, prošlosezonsko šokantno ispadanje od Rome, kada su prosuli 4:1 iz prve utakmice, dovoljan je poziv na oprez. Barca sigurno neće olako shvatiti uzvrat, a jedna od glavnih uzdanica Katalonaca bit će Luis Suarez, koji se vraća na stadion na kojem je igrao ponajbolji nogomet karijere.

Suarez je navukao bijes dijela navijača bivšeg kluba nakon što je u prošloj utakmici burno proslavio gol. Očekuje se ''topao'' doček za Urugvajca, koji je o toj temi progovorio na press-konferenciji uoči utakmice.

"Mislim da će biti više aplauza nego zvižduka. Možda će biti onih koji neće biti sretni, ali više će biti onih sretnih i zahvalnih. Ovdje još ima ljubavi i topline za mene, moj sin je rođen ovdje i ovo je prvi stadion na kojem je bio", rekao je.

"Žao mi je ako sam uvrijedio nekoga. Zahvalan sam Liverpoolu i njegovim navijačima. Ako zabijem, neću slaviti, kao što nisam ni u Nizozemskoj za Ajax protiv Groningena", kazao je Suarez, a osvrnuo se i na slavlje u prvoj utakmici. Nekoliko dana uoči prve utakmice najavio je da će slaviti ako zabije gol...

"Ljudi koji vole i poznaju nogomet znaju važnost tog gola. Poštujem navijače Liverpoola. Zabio sam i slavio sa svojim navijačima", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider