Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
žestoke polemike

Suarez razljutio navijače Liverpoola: Nekoć heroj Anfielda mogao bi dobiti vruć doček

Suarezova partija protiv bivšeg kluba uzburkala je duhove u Engleskoj.

Suarez slavi gol (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ne slaviti golove protiv bivših klubova već je postao svojevrsni neslužbeni protokol, pa smo tako često svjedoci kako igrači ostanu potpuno mirni nakon što zabiju klubu u kojem su proveli dio karijere.

Međutim, takvi protokoli ne vrijede za Luisa Suareza. Nakon što je načeo Liverpool u polufinalu Lige prvaka, strastveno je proslavio pogodak bivšem klubu.

Očekivano, takav potez nije najbolje sjeo navijačima Liverpoola koji su svoju ljutnju u velikom broju izrazili na društvenim mrežama. Ipak se radi o igraču koji je bio heroj Anfielda, igrao je ponajbolji nogomet karijere u Liverpoolu i upravo ga je epizoda u Redsima lansirala do statusa jednog od najboljih napadača u posljednjih desetak godina.

Osim slavlja, zamjeraju mi da je tijekom utakmice provocirao, pokušavao iznuditi kartone i započinjao svađe. Ukratko, klasični Suarez. Jedan od popularnijih komentara bio je da bi taj slavio gol čak i da je zabio Urugvaju...

Suarez uoči utakmice priznao da će slaviti ako zabije

Ipak, Suarez je sam uoči utakmice pošteno priznao da će normalno proslaviti eventualni pogodak.

"Jako sam zahvalan Liverpoolu za sve što su mi dali, ali znate mene, kad sam na terenu nema prijateljstava niti vremena za lijepe trenutke", rekao je engleskom Daily Mailu nekoliko dana prije utakmice.

Rečeno je i ispunio, ali bijes navijača svejedno je navukao. No ima i onih koji ne dijele takvo mišljenje i zastupaju stajalište da su upravo zbog takvih stvari – kompetitivnosti, borbenosti, ne biranja sredstava za pobjedu - voljeli Suareza dok je bio u Liverpoolu, pa mu ništa ne zamjeraju.

Uzvrat je na rasporedu u utorak i bit će zanimljivo vidjeti kako će Anfield dočekati nekadašnjeg heroja. Bit će to zasigurno jedna od glavnih priča u utakmici u kojoj će Redsi pokušati izvesti veliki podvig i nadoknaditi 3:0 iz prvog susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider