Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TEŽAK UDARAC ZA UTOPLJENIKA

Leeds ozbiljno oslabljen u grčevitoj borbi za ostanak: Bitan član momčadi slomio nogu u duelu s Grealishem

Nogometaši Leeds Uniteda svoja će posljednja četiri susreta morati odigrati bez Stuarta Dallasa.

Stuart Dallas i Jack Grealish (Foto: Afp)

Branič engleskog prvoligaša Leeds Uniteda Stuart Dallas doživio je lom noge u porazu svoje momčadi 0:4 od Manchester Cityja u subotu, objavio je klub u nedjelju.

Dallas je ozlijeđen u kontaktu s igračem Manchester Cityja Jackom Grealishom, u prvom poluvremenu, i pružena mu je liječnička pomoć na terenu prije nego je iznesen na nosilima.

"Stuarta Dallasa čeka duga pauza zbog loma noge kojeg je zaradio u jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Manchester Cityja", stoji u objavi Leedsa, uz dodatak:

"Tijekom noći je zadržan u Općoj bolnici u Leedsu i sada će biti prebačen u London na operaciju i daljnje testove."

Leeds je trenutačno 17. na ljestvici s 34 bodova, što je pet bodova više od Evertona, koji upravo igra domaći susret protiv Chelsea.

Ipak, težak raspored ih nikako ne čini mirnima, budući da iduću utakmicu igraju 8. svibnja protiv Arsenala. Nakon toga im slijede domaći susreti protiv Chelseaja i Brighton te gostovanja kod Brentforda u posljednjem kolu.

31-godišnji Dallas inače je reprezentativac Sjeverne Irske te je vrlo važan član Leedsa zbog svoje polivalanetnosti. Inače pokriva obje bočne pozicije, kao i sve u veznom redu. Ove sezone odigrao je sve 34 utakmkice, od toga 31 svih 90 minuta. Posebno je dobru imao prošlu sezonu, u kojoj je postigao osam pogodaka i upisao dvije asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider