Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napadnute igračice

Strava i užas u Brazilu: Moglo je biti more krvi, scene iz horor-filmova - noževi, pucnjava, silovanje…

Nogometašice brazilskog kluba Abelhas Rainhas proživjele su trenutke užasa nakon prvenstvene utakmice…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igračice Abelhasa Rainhasa, brazilske ženske nogometne ekipe, ove su srijede proživjele trenutke terora. Nakon utakmice s Fluminenseom u prvenstvu brazilske savezne države Piaui opljačkan je autobus koji je prevozio nogometašice, a jedna od igračica bila je seksualno zlostavljana, pišu brazilski mediji.

Nogometni savez Piauia (FFP) izvijestio je da je policija obaviještena i uspjela je pronaći neke ukradene predmete. Međutim, razbojnici su pobjegli.

"Osjećale smo se kao u filmu strave i užasa. Nismo mogle ni spavati razmišljajući o svemu što se dogodilo. Ali moglo je biti i puno gore. Da je krenulo drugim smjerom, moglo je biti more krvi. Zastrašujuće", u razgovoru za Globoesporte izjavila je predsjednica napadnutog kluba Quiteria Alves, kojoj su napadači oteli torbicu s dokumentima i nešto novca.

Begao Silva, trenerica Abelhasa Rainhasa, prijavila je seksualno zlostavljanje jedne od nogometašica, koja je već bila ušla u autobus.

Naime, napadači su sa isukanim noževima ušli u autobus i istjerali vozača. Stvar je spasila vojna policija koja je stigla na vrijeme i rastjerala napadače pucnjevima u zrak. Nitko nije uhićen, napadači su na vrijeme uhvatili maglu.

Predsjednica kluba uspjela je vratiti svoju torbicu budući da su je razbojnici ispustili u bijegu. Kad olovo fijuče iznad glava, brzo se zaboravlja po što se došlo.

"Bila je to užasna situacija. Potpuni očaj. Nažalost, to se dogodilo. Nemamo vremena svi zajedno izaći jer nas ljudi iz saveza pritišću da brzo napustimo svlačionicu. Obično idemo jedna po jedna. Da smo izašle zajedno, bilo bi nas teže napasti", prokomentirala je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider