Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hoće li biti zadnji u HNL-u?

Što se to događa u Rijeci? ''Čini mi se kao sukob trenera i sportskog direktora''

Rijeka je pretposljednja momčad SuperSport HNL-a.

Nešto se čudno događa u Rijeci koja je nakon pet odigranih kola pretposljednja u prvenstvu s odigranom utakmicom manje koju su sami odgodili u 2. kolu protiv Hajduka.

Bolje upućeni u zbivanja na Rujevici kažu kako ovako loše nije bilo još od 2012. godine, moglo se čuti u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Stigla su ovog ljeta neka poznata imena poput Vrančića, Pavlovića, Alvareza i Halilovića koji je zamijenjen u domaćem porazu od Slaven Belupa već nakon prvih 45 minuta.

gol expired Pala je prva smjena u HNL-u: Dragan Tadić više nije trener Rijeke! divider

''Puno fizički nespremnih igrača koji ne mogu izdržati, ne 90 nego ni 45 minuta. Puno velikih imena, puno dobrih karijera. Sve su to neka zvučna pojačanja, ali od njih zasad ništa'', rekao je komentator utakmica SuperSport HNL-a Mateo Pukšar u podcastu.

''Najbolji su klinci. Hodža, Frugan i ta ekipa koju smo gledali najviše u Orijentu.''

Igrači i trener dobili su nakon utakmice podršku Armade, no tijekom utorka Rijeka je objavila kako Dragan Tadić više nije trener.

''Možda je u pitanju neki sukob na relaciji sportski direktor – trener. Ovako sa strane gledajući, čini mi se da bi Dragan Tadić više volio igrati s mladim dečkima koje je vodio u Dragovoljcu. No ovo su zvučna imena i nije ih lako maknuti iz sastava'', zaključio je Pukšar.

Rijeka sljedeću utakmicu igra u Puli kod posljednje plasirane Istre 1961. No ako domaćin pobijedi, gurnut će Riječane na samo začelje domaćeg prvenstva.

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider