Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAJVEĆA MOGUĆA PRILIKA

Što je sada promašio napadač Dortmunda!? Ovakve stvari Real uglavnom kažnjava!

Nevjerojatan je način na koji je Karim Adeyemi upropastio fantastičnu priliku u 21. minuti finala Lige prvaka.

Karim Adeyemi (Foto: Afp)

U prvih 20 minuta finalne utakmice Lige prvaka, Real Madrid imao je terensku inicijativu, ali dvije najbolje prilike imala je njemačka momčad.

Posebno se to misli na onu u 21. minuti, budući da je riječ o prilici koja teško može biti izglednija, a oni ju ipak nisu uspjeli kapitalizirati.

Ovako što u finali Lige prvana ne smiješ promašiti

Mats Hummels je iz posljednjeg reda poslao fantastičnu loptu u prostor, a Karim Adeyemi izletio je potpuno sam pred Courtoisa, koji je izašao sve do ruba kaznenog prostora.

Adeyemi je u tom trenutku izabrao najgoru moguću opciju. Niti je šutirao niti pokušao belgijskog vratara proći tako da si gurne for pored njega. Umjesto toga, otišao je lijevo i to tako da je previše otišao u stranu, nakon čega je obrana Reala imala dovoljno vremena zaustaviti ga.

Sudac je pokazao zaleđe - nije ga bilo

Zanimljivo, pomoćni sudac podigao je zastavicu, no VAR bi pogodak, da je postignut, bez sumnje priznao, pošto o nedozvoljenoj poziciji nije bilo riječi.

Kako je izgledala ta prilika, pogledajte OVDJE.

Ostaje pratiti utakmici i vidjeti hoće li Real kazniti ovakav promašaj. Znajući njih, to je zapravo nešto što bi mnogi u ovom trenutku očekivali.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider