Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži šansu

Loši dani za Mislava Oršića: Što je htio poručiti objavom na Instagramu?

Mislav Oršić je jedini igrač u svlačionici uz Duju Ćaletu-Cara koji se može pohvaliti medaljom sa Svjetskog prvenstva, no završio je i u B momčadi.

Mislav Oršić (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Mislav Oršić nedavno je ostvario životnu želju i otišao u Premier ligu. Bivši igrač Dinama je napustio Maksimir i potpisao za Southampton.

Engleski prvoligaš doveo je Oršića nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu, ali svi dobro pamte i rušenje Tottenhama, Chelseaja, West Hama…

Oršić je bio uvjeren da će se nametnuti u sastavu trenutno najlošijeg kluba lige, no praktički još nije dobio pravu šansu.

Mislav Oršić je jedini igrač u svlačionici uz Duju Ćaletu-Cara koji se može pohvaliti medaljom sa Svjetskog prvenstva. Jedan je od rijetkih koji je zabijao u Ligi prvaka i Europskoj ligi, no trener ga je poslao u drugu momčad, zajedno s Ćaletom-Carom.

Manuel Neuer Teške muke za Neuera: Bayern mu zbog prijatelja Hrvata uzima traku i tjera ga iz kluba divider

Hrvatski dvojac je završio u B momčadi na jednu utakmicu, a trener Nathan Jones je istaknuo da ih tako želi vratiti u ritam.

Oršić sigurno nije očekivao ovakav status, a prekinuo je šutnju objavom na Instagramu.

Oršić je stavio story na kojem pokazuje kako čita knjigu naslova ''Ne možete me povrijediti'', je li objava bila slučajna, ili Oršić šalje jasnu poruku vodstvu kluba, nije poznato, no sigurno je da zaslužuje minutažu.

Mislav Oršić Mislav Oršić (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider