Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji više opcija

Bio je otpisan, pa je pokazao klasu i promijenio mišljenje velikanu: Što će biti s Perišićem?

Perišić je svim skepticima pokazao da mu je mjesto na najvišoj nogometnoj razini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić ne tako davno bio je ni na nebu, ni na zemlji - pisalo se da mu Bayern neće otkupiti ugovor, a da u Interu, iz kojeg je stigao na posudbu, za njega nema mjesta u koncepciji Antonija Contea.

Takva situacija samo je dodatno motivirala Perišića koji je odigrao sjajno u demoliranju Barcelone.

Zabio je važan gol za 2:1 u trenucima u kojima se činilo da bi Barca mogla ozbiljno ugroziti Bayern. Nakon njegova pogotka, utakmica je bila jednosmjerna ulica, a Perišić je svih 67 minuta u igri bio prava napast za Katalonce.

gol expired Müller objasnio zašto je demoliranje Barcelone veći masakr od onih 7:1 protiv Brazila: "Baš smo se dobro zabavili" divider

Izgledao je kao da je čvrsto odlučio nagovoriti Bayernove šefove da ga otkupe od Intera, koji bi ga nakon sjajne predstave ipak mogao vratiti.

Poznati transfer-stručnjak Gianluca Di Marzio javlja kako u Interu razmišljaju o vraćanju Perišića čak i ako Antonio Conte ostane na klupi. Očito su shvatili da se ne mogu olako odreći takve klase.

Inter trenutačno igra zaršnicu Europske lige, pa će nakon toga više toga biti poznato - i oko Perišića i oko Contea, koji je blizu odlaska nakon javnog ispada o vlasnicima kluba.

Lucky Punch: Miočić vs Cormier

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider