Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opus Arena rasprodana

Osječani se obrušili na Dinamo: "Nekorektno je da rade takav pritisak uoči naše utakmice"

Osijek u nedjelju dočekuje Dinamo na Opus Areni.

Stjepan Tomas (Foto: Borna Jakšić/Pixsell)

Posljednju utakmicu HNL-a prije nadolazeće reprezentativne stanke odigrat će u nedjelju u večernjem terminu Osijek i Dinamo.

Bit će to posljednji susret sedmog kola, ujedno i dvoboj koji najviše intrigira u ovoj prvenstvenoj rundi. Grogirani Zagrepčani, još uvijek pod dojmom nokauta u Pragu, stižu na noge Osječanima kod kojih još uvijek prevladava pozitiva zbog otvaranja novog stadiona.

Prekrasna Opus Arena za ovu je utakmicu rasprodana, a zanimljivo je kako je uvertira u nedjeljni sraz protekla u znaku interesa Dinama za Ramona Miereza, glavnog Osijekovog napadača.

Na konferenciji za medije trener Osijeka Stjepan Tomas prozvao je Modre zbog prljave igre.

"Nije to ugodno i nije korektno od Dinama da vrši takav pritisak na našeg igrača. On je vezan ugovorom još dvije godine za Osijek i poznata je cifra koju tražimo za njega", rekao je Tomas.

Nije htio detaljnije pričati o novčanim potraživanjima, ali neslužbeno, Osijek je izvjesio cijenu od pet milijuna eura za argentinskog centarfora.

"Mi njega u ovom trenutku ne možemo pustiti jer nam je on trenutno jedini zdravi napadač. Kristijan Fućak je ozlijeđen, Mirlind Daku je transferiran u Rusiju, a Josip Špoljarić u Mađarsku. Ja sam obavio razgovor s Ramonom i zamolio ga da ostane miran u ovoj situaciji, a zbog svega navedenog, mi trenutno gledamo kako da dovedemo još jednog ili dva napadača, a ne da ga prodajemo", zaključio je Tomas.

Utakmica Osijek - Dinamo igra se ove nedjelje s početkom u 21:05 na Opus Areni.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider