Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrili i visinu odštete

Stigla službena potvrda: Šutalo odlazi u Ajax, probranim riječima se oprostio od Dinama

Josip Šutalo napušta Dinamo i prelazi u redove Ajaxa, potvrdila su oba kluba na svojim stranicama.

Josip Šutalo (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Dugo se šuškalo da Josip Šutalo postaje Ajaxov igrač čim Dinamo odradi treće pretkolo Lige prvaka protiv AEK-a. Transfer se prolongirao zbog već nam svima znanih razloga, a danas dolazi službena potvrda transfera.

Nizozemski Ajax objavio je na svojim službenim stranicama da će Dinamo odmah dobiti 20,5 milijuna eura, dok se transfer može popeti na 23,5 milijuna ovisno o bonusima.

Dinamo se oprostio od Josipa probranim riječima, ipak je mladi Čapljinac od svoje 14. godine u zagrebačkom klubu i velik dio svog djetinjstva i odrastanja proveo je na Maksimiru.

Joško Gvardiol VIDEO City se hvali Gvardiolovom majstorijom: Gdje ćeš na stijenu bez dinamita? divider

''Na jednom dijelu lica smiješak, na drugom sjeta... U takvom raspoloženju, s podijeljenim osjećajima, mladi maksimirski branič i hrvatski reprezentativac, sjajni, čvrsti i stameni Josip Šutalo, zaokružio je svoju epizodu u Dinamu i karijeru nastavlja u Ajaxu iz Amsterdama'', stoji na početku članka na Dinamovim službenim stranicama.

''Od danas sam najvjerniji navijač kluba!''

Oglasio se i Josip za platformu Dinamo plus i poručio da će bit najveći navijač kluba u budućnosti.

''U Dinamu sam proveo nevjerojatnih 9 godina. Kao dječak došao sam u nogometnu školu i ispunio svoje snove onoga dana kada sam zaigrao za seniore. Bila mi je čast nositi Dinamov grb i ponosan sam na sve rezultate koje smo postigli. Hvala klubu, suigračima, trenerima i naravno navijačima na svemu što su napravili za mene. Od danas prestajem biti igrač Dinama i postajem najvjerniji navijač! Klubu želim puno sreće u nastavku sezone i vjerujem da ćemo se sresti u europskim izazovima'', dodao je Josip prilikom odlaska iz Dinama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider