Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neslavan kraj

Stigla službena potvrda: Cristiano Ronaldo više nije igrač Manchester Uniteda!

Manchester United objavio je prekid suradnje s Cristianom Ronaldom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo više nije član Manchester Uniteda, objavio je klub s Old Trafforda.

Portugalski nogometaš sporazumno je raskinuo ugovor s klubom, a do razlaza je došlo nakon neautoriziranog intervjua u kojem je sasuo paljbu na United, trenera Erika ten Haga i suigrače, bivše i sadašnje.

Bila je to kap koja je prelila čašu u naelektriziranom odnosu nogometaša i kluba, a sada je došlo vrijeme za rastanak. Nažalost, neslavno je propao drugi mandat portugalskog nogometaša u redovima mančesterske momčadi, s kojom je ispisao povijest.

Lionel Messi Messi nakon šokantnog poraza: "Ovo je težak udarac, poraz koji boli" divider

"Cristiano Ronaldo napušta Manchester United sporazumno.

Klub mu zahvaljuje na njegovu ogromnom doprinosu u dva razdoblja na Old Traffordu, u tom periodu je postigao 145 golova u 346 nastupa, i želi njemu i njegovoj obitelji dobro u budućnosti.

Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na nastavak napretka momčadi pod Erikom ten Hagom i zajedničkom radu na postizanju uspjeha na terenu", stoji u objavi kluba.

Ronaldo se trenutačno nalazi s portugalskom nogometnom reprezentacijom u Katru, gdje će za dva dana igrati dvoboj 1. kola skupine H protiv Gane. Osim afričke reprezentacije, Portugalci će za prolaz u osminu finala još igrati protiv Južne Koreje i Urugvaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider