Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na izlaznim vratima

Iz Napolija potvrdili da su pregovori u tijeku: Rog blizu odlaska u treću momčad Španjolske

Stigla je potvrda da su u tijeku pregovori o odlasku Marka Roga iz Napolija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Rog uskoro bi mogao napustiti Napoli i pojačati redove Seville, trećeplasirane momčadi španjolske Primere.

Potvrdio je to sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli, koji je za seviljski ABC otkrio da su pregovori u tijeku i da 23-godišnji Rog želi otići u Andaluziju. Sevilla bi hrvatskog veznjaka dovela na posudbu.

''Da, razgovaramo, dali smo zeleno svjetlo za odlazak, ovo može biti dobra opcija za Roga. Rekao nam je da želi igrati za Sevillu, ali ne želimo ga trajno pustiti i uvrstiti opciju kupovine, to smo rekli i Sevilli. Uvjereni smo da će Marko pokazati potencijal, on je igrač u kojeg imamo puno povjerenja i ne želimo ga se riješiti", rekao je.

ABC je ranije kontaktirao i s predsjednikom Napolija Aurelija De Laurentiisa, koji je rekao da Rog može otići ako trener Carlo Ancelotti da zeleno svjetlo. Čini se da se to dogodilo i sada je, kako piše ABC, posao blizu završetka.

Roga opisuju kao jednog od najperspektivnijih hrvatskih igrača. Pišu da klubovi trenutačno pregovaraju klauzulama koje će biti u ugovoru – unatoč riječima sportskog direktora, Napoli navodno ne isključuje opciju prodaje Roga u Sevillu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider