Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeci i Osijeku, također

Stigla nova ''čestitka'' Hajduku: Disciplinskom sucu sporna je jedna zastava

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 35. kola.

Torcidina poruka igračima (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 35. kola.

HNK Hajduk se kažnjava zbog toga što je na prvenstvenoj utakmici 35. kola Hajduk - Gorica domaća navijačka skupina Torcida u 3. minuti zapalila jednu dimnu bombu, u 5. i 26. minuti po jednu baklju, u 31. minuti jednu baklju i jedan topovski udar, od 71. do 73. minute deset baklji i deset dimnih bombi te jedan topovski udar te u 83. minuti dvije dimne bombe, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 3.600 eura.

Koreografija na Maksimiru Uklonjena objava koja je izazvala veliki interes u navijačkom svijetu: Hoće li BBB ipak pjevati ovu pjesmu? divider

Hajduk se kažnjava i zato što su domaći navijači (Torcida) na sjevernoj tribini tijekom cijele utakmice istaknuli zastavu plavo crvene boje s bijelim natpisom 'WB' i Keltskim križem, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 4.500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 7.700 eura.

Kažnjen Osijek i Rijeka

NK Osijek se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 35. kola Osijek - Rijeka domaći navijači (Kohorta) na središnjem sektoru južne tribine u 74. minuti zapalili jednu dimnu napravu, od 76. do 78. minute dvadeset tri baklje i tri bljeskalice, dok su gostujući navijači (Armada) od 60. do 62. minute zapalili jedanaest baklji, od kojih je devet bačeno na teren za igru zbog čega je sudac zaustavio igru u trajanju od minute i 30 sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 4.400 eura.

Filip Hrgović Predsjednik IBF-a napokon se oglasio i otkrio novo pravilo: ''Hrgović se zasad ne bori za pojas'' divider

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 35. kola Osijek - Rijeka gostujući navijači (Armada) od 60. do 62. minute zapalili jedanaest baklji, od kojih je devet bačeno na teren za igru te je sudac zaustavio igru u trajanju od minute i 30 sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2.100 eura.

Tko će večeras osvojiti Kup?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider