Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG BI TO MOGAO PRIHVATITI

Stigla je rekordna ponuda za Mbappea! Naravno, iz Saudijske Arabije

Al-Hilal je na adresu PSG-a poslao rekordnu transfernu ponudu s ciljem dovođenja Kyliana Mbappea.

Kylian Mbappe (Foto: Profimedia)

Nakon što je Kylian Mbappe odbio aktivirati klauzulu kojom bi se njegov ugovor s PSG-om produžio do 2025. godine, postalo je jasno da bi on ovog ljeta mogao napustiti Pariz.

To je postalo još očitije kad je prije nekoliko dana PSG otputovao na pripreme bez njega, odnosno jasno je da počinju raditi na transferu.

Real se smatra glavnim favoritom

Počeli su trljati ruke u Madridu, s obzirom na to da je Francuz već prošlog ljeta bio jednom nogom u Realu i očito je da Florentino Perez sa svojim suradnicima priprema ponudu koju će poslati u Pariz. No netko ih je očito pretekao.

Kako javlja Fabrizio Romano, Al-Hilal, klub koji je ove sezone u svoje redove doveo Rubena Nevesa, Kalidoua Koulibalyja i Sergeja Milinkovića Savića, poslao je neslužbenu ponudu s namjerom dovođenja Mbappea u svoje redove.

Ona iznosi 300 milijuna eura, što bi u slučaju službene ponude i njezina prihvaćanja postala najveća isplaćena odšteta u povijesti nogometa. Trenutačno je najveća ona kojom je PSG doveo Neymara iz Barcelone, a u kojoj su 2017. godine isplatili 222 milijuna eura.

PSG bi takvu ponudu trebao prihvatiti

Kako se doznaje, u pregovore s igračem nisu krenuli niti je bilo kakvih kontakata. Očito tek provjeravaju teren.

No, ako ga uistinu namjeravaju prodati, u PSG-u će takvu ponudu sigurno prihvatiti. Dakle, bit će sve na igraču. Želi li uzeti nestvaran novac, ali i pobjeći od ozbiljnog nogometa, što saudijski unatoč posljednjim akvizicijama i dalje još ni približno nije, ili će mu ipak biti bitno da u najboljim godinama igra protiv najboljih nogometaša i klubova svijeta?

Uspiju li Saudijci dovesti vjerojatno najboljeg igrača svijeta, to bi posebno promijenilo sliku današnjeg nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider