Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"najbolji je na svijetu"

Kakve velike riječi Liverpoolove legende Stevena Gerrarda o Luki Modriću nakon finala Lige prvaka

Jedna od najvećih legendi nogometnog kluba Liverpool, Steven Gerrard, skinula je kapu Luki Modriću za njegov nastup protiv njegova voljenog kluba u finalu Lige prvaka.

Galerija Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) +1 Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Prošle su subote nogometaši Real Madrida slavili protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka i treći put zaredom osvojili titulu najbolje momčadi Europe. U Kijevu je bilo 3:1 za Kraljevski klub.

U engleskom studiju nakon utakmice su razgovarali veliki nogometaši Gordi Albiona: Gary Lineker, Rio Ferdinand, Frank Lampad i Steven Gerrard, ujedno i apsolutna legenda Liverpoola. Upravo je Gerrard apostrofirao jednog čovjeka koji je bio prevaga na travnjaku – Luku Modrića!

"Što kažete na izvedbu Luke Modrića? Je li on trenutno najbolji veznjak svijeta?" pitao je Gerrard.

Lampard i Ferdinand potvrdno su kimali glavom, a Rio je dodao:

"Mora ga se definitivno uzeti u obzir."

"Zaprepastio me njegov večerašnji nastup. Primi loptu na malom prostoru, pritisnu ga trojica, pa čak i četvorica igrača, a on ostaje smiren i staložen pod pritiskom. Bio ga je užitak gledati. Poseban nastup Luke Modrića", rekao je Gerrard, na kojeg se potom nadovezao Lampad.

"Igra se kao da je u parku. On i Kroos rade sa suparničkim obranama što požele. Igraju na posjed, a onda kada odluče ubrzati i krenuti naprijed, to para suparničke obrane."

"Da su on i Gareth Bale ostali u Tottenhamu, možda bismo danas njih gledati u finalu zar ne?" zaključio je Gary Lineker. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider