Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LIJEPE RIJEČI

Steven Gerrard nakon tri tjedna na sjeveru Hrvatske toliko se oduševio da se vraća s obitelji

Legenda Liverpoola Steven Gerrard zaljubio se u Međimurje.

Steven Gerrard (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Nisu sve velike zvijezde ovog ljeta boravile na Jadranu, neke su otkrivale i čari samog sjevera Hrvatske. Tri je tjedna u Svetom Martinu na Muri boravila nogometna momčad saudijskog kluba Al Ettifaq.

Ne radi se o jednom od četiri najbogatija kluba iz te bogate arapske države koji redom dovode nogometne zvijezde ovog ljeta, ali Al Ettifaq također ima ambicija ove godine. Potvrdio je to dovođenjem na klupu Stevena Gerrarda, legende Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije.

Henderson u Međimurju potpisao ugovor

Zanimljivo, u Međimurju je tijekom priprema ugovor potpisao dojučerašnji kapetan Liverpoola Jordan Henderson, najveće pojačanje Al Ettifaqa u povijesti, kojem se pridružio i Moussa Dembele.

Domaćini Saudijcima i nogometnim zvijezdama bili su ljudi iz NK-a Polet iz Svetog Martina na Muri, a poznate terme iz toga međimurskog mjesta jamac su vrhunskih uvjeta za nogometne klubove koji ovamo dolaze na ljetne pripreme.

Gerrard najavio povratak

Kako piše regionalni.com, međimurski župan Matija Posavec imao je priliku porazgovarati s legendarnim Gerrardom, koji se prema njegovima riječima oduševio ovim krajem te najavio povratak s obitelji.

''Dočekali su nas iznimna gostoljubivost i vrlo kvalitetni uvjeti za pripreme. Međimurje mi se toliko svidjelo da moram ovamo dovesti svoju obitelj kako bih s njima podijelio doživljaj koji vaš kraj nudi. Uistinu je nešto posebno'', rekao je Steven Gerrard županu.

Jesu li to bile tek riječi kurtoazije ili će Gerrard zbilja posjetiti Međimurje u privatnom aranžmanu, saznat ćemo u budućnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider