Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istekao mu ugovor

Odlazi iz Hajduka nakon četiri godine, oprostio se emotivnom porukom

Stefan Simić stigao je u Hajduk prije četiri godine iz redova Milana.

Jan Mlakar, Stefan Simić i Emir Sahiti (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Stefan Simić oprostio se od Hajduka emotivnom porukom na službenom profilu na Instagramu.

S posljednjim danom lipnja istekao mu je ugovor sa splitskom klubom, a s Poljuda odlazi nakon četiri godine. Ukupno je upisao 91 nastup za Bile, tri pogotka i jednu asistenciju, a osvojio je i dva Kupa.

"Hvala, hvala mojim najdražim ljudima u klubu i navijačima. Hvala što ste me tako lijepo prihvatili i dozvolili mi da budem dio vaše obitelji. Neću zaboraviti trenutke kada bismo se uvijek smijali i uživali u trenucima provedenim na Poljudu.

Lovro Majer Još jedan Vatreni mijenja sredinu: Francuzi puštaju Lovru Majera divider

Na Poljudu, gdje sam provodio najviše i najljepše vrijeme u Splitu. Svaki vaš zagrljaj, osmijeh i pozitiva već mi sad fale.

Dragi suigrači, braćo, uz vas sam proveo najljepše trenutke karijere. Od dalekih putovanja, krafni, pjesama, 'ozbiljnih' diskusija, naših pljucanja, smijeha, do borbi na terenu, gdje sam se uvijek uz vas osjećao lijepo i sigurno. Volim vas! Naše uspomene i lijepi trenuci uvijek će biti uz mene, hvala vam na svemu", poručio je Simić u emotivnoj poruci.

Luka Modrić i Dejan Lovren HNS se oglasio o optužnici protiv Modrića i Lovrena: Evo što je poručio divider

U komentarima mu se javio velik broj bivših i sadašnjih igrača Hajduka, a među njima i turski nogometni reprezentativac Umut Nayir, s kojim je dijelio svlačionicu na Poljudu.

"Zaslužuješ najbolje, brate", poručio mu je Nayir. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider