Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odakle se samo stvorio?

Crnogorac Savić izludio Ronalda: Defenzivni potez sezone!

Stefan Savić autor je jednog od najboljih defenzivnih nogometnih poteza u sezoni! Crnogorac je s gol-crte zaustavio čisti pogodak koji je već krenuo slaviti Cristiano Ronaldo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid nije uspio slaviti protiv gradskog rivala Atletica u derbiju 31. kola španjolskog prvenstva. Utakmica je završila rezultatom 1:1, nakon što je Pepe doveo Kraljeve u vodstvo, a onda za goste izjednačio Griezmann.

Jedan od najzaslužnijih za remi Atletica definitivno je vratar Jan Oblak, ali i crnogorski stoper Stefan Savić. On je u 31. minuti bio autor možda i ključnog poteza na utakmici, poteza kojim je doveo Cristiana Ronalda na granicu ludila.

Modrić je proigrao Portugalca na desnoj strani Atleticova šesnaesterca, ovaj se namjestio i precizno pucao pored slovenskog vratara Jana Oblaka. Ronaldo je krenuo u proslavu pogotka, a onda se šokirao kada je ugledao Savića. Crnogorac je u punom sprintu prema unutrag glavom izbio pokušaj portugalskog reprezentativca.

Imao je Ronaldo još nekoliko vrlo dobrih prilika tijekom utakmice, ali je u konačnici ostao bez pogotka. Podsjetimo, u prvom dvoboju ove sezone na Vicente Calderonu Ronaldo je zabio hat-trick u pobjedi 3:0.

Ovakvim raspletom utakmice najviše je profitirala Barcelona, koja ima priliku bodovno se izjednačiti s Realom, ukoliko večeras slavi kod Malage u gostima. Katalonci će nakon odigrane utakmice i dalje imati utakmicu više od Reala, koji tek treba odraditi zaostalu utakmicu protiv Celte.

Podsjetimo i da će 23. ovog mjeseca Real Madrid ugostiti Barcelonu u El Clasicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider