Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pretukli 57-godišnjaka

Stariji engleski navijač teško ozlijeđen kraj Maksimira: Policija provodi istragu

Jedan je navijač Manchester Cityja teško stradao nakon utakmice s Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nažalost, nije ipak sve prošlo u najboljem redu nakon utakmice Dinama i Manchester Cityja. Jedan od gostujućih navijača, kojih je bilo više od 600, teško je ozlijeđen u napadu nepoznatih osoba. Zagrebačka policija otkrila je kako je teško ozlijeđen 57-godišnji državljanin Velike Britanije.

''Jučer, 11. studenoga, od 18:55 do 20:48 na Gradskom stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica UEFA Lige prvaka između GNK-a Dinamo i Manchester Cityja, na kojoj je bilo nazočno 29.400 gledatelja, od čega 650 gostujućih. Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene prostorije privedeno je sedam osoba u dobi od 21 do 42 godine (zbog alkoholiziranosti).

Također imamo saznanja da je na području Maksimira jedan državljanin Velike Britanije u dobi od 57 godina teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.

Unatoč tome, osiguranje utakmice, iako vrlo posjećene i sa sigurnosnog aspekta zahtjevne, proteklo je korektno, s obzirom na to da je sama utakmica odigrana bez incidenata. Međutim, s obzirom na jedan izdvojeni događaj u kojem je strani državljanin teško ozlijeđen, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti koje su uzrokovale ozljedu'', stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider