Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će dobro

Mađarski izbornik: "Varga nije u životnoj opasnosti, ali Euro je za njega gotov"

Barnabas Varga zabrinuo je nogmetnu javnost poslije sudara s Angusom Gunnom u utorak.

Barnabas Varga (Foto: Afp)

Barnabas Varga je stabilno, službeno je obznanio Mađarski nogometni savez te dodao kako se njihov reprezentativni napadač nalazi u bolnici u Stuttgartu dan poslije sudara sa škotskim golmanom na utakmici Eura.

U 70. minuti dogodio se žestoki duel škotskog vratara Angusa Gunna i mađarskog napadača Varge. Izbijajući loptu, škotski je vratar ujedno laktom doslovno nokautirao Vargu, koji je uz to vrlo nezgodno pao i ostao nepomično ležati na travnjaku.

Varga u skoku s Gunnom Poznato stanje nesretnog Mađara: Tamošnji mediji natuknuli dobre vijesti divider

Suigrači i liječnici odmah su priskočili mađarskom reprezentativcu upomoć. Nakon nekoliko minuta Varga je na nosilima iznesen s travnjaka, okružen zavjesama, te je bilo poznato da je odmah odvezen u obližnju bolnicu.

"Varga je stabilno. Nalazi se u bolnici te ćemo i dalje obavještavati o njegovu stanju", obznanio je Mađarski nogometni savez, kao i brojni europski mediji.

Barnabas Vargas UZNEMIRUJUĆE Grozne scene na Euru: Mađar ostao nepomično ležati nakon sudara, liječnici razvili paravan divider

U nastavku susreta Mađarska je došla do pobjedničkog pogotka, u 100. minuti Csoboth je zabio za 1:0 protiv Škotske, te bi taj pogodak mogao biti dovoljan Mađarima na putu prema osmini finala.

"Varga nije u opasnosti, stabilno je i bit će operiran. Očito je da ako mi nastavimo igrati na Euru, on više neće biti dio momčadi."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider